06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - vrij 08.00 - 17.00 uur / za 9.00 - 14.00 uur

Wasgeluk, de perfecte oplossing voor heerlijk geurende was

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor.  Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders….

Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je was. Het  parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving… dit noemen wij Wasgeluk!

Hoe gebruik je Wasgeluk?

Wij adviseren om 10-20 ml bij  5-7 kg wasgoed te gebruiken. Afhankelijk van je gewenste geursterkte. Voeg onze wasparfum toe naast je reguliere wasmiddel en gebruik voor de parfum het bakje voor je wasverzachter. Het wasparfum zal dan in de laatste spoelronde worden opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur. Je hoeft naast ons product geen wasverzachter te gebruiken. De inhoud van onze flessen is maar liefst 250 ml! Je kunt er dus heel veel wasjes mee doen. 

Laat je verrassen door de heerlijke geuren

Al onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten met essentiële oliën. Ze zijn ook veganistisch, niet getest op dieren en de flessen zijn 100% groen.

Welke geur je lekker vindt is heel persoonlijk. Bij ons in de salon kun je op je gemak ruiken aan één van de 16 (!) geuren Wasgeluk. We hebben geurtesters van alle geuren voor je klaar staan.

De wasparfum van Wasgeluk is geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten met essentiële oliën. Uiteraard dierproefvrij, vegan en de fles is 100% recyclebaar.

Een deel van de geuren die wij op voorraad hebben

Tijdens openingsuren van Salon Nynke kun je komen ruiken, keuren en kopen. Weet je niet zeker of we geopend zijn, stuur ons dan eerst een berichtje via whatsapp of e-mail.

Whatsapp: 06-52691959

E-mail: info@salon-nynke.nl