06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - vrij 08.00 - 17.00 uur / za 9.00 - 14.00 uur

Klovenzalf voet

Voor de verzorging van (hiel)kloven in de voeten. Vaak is hierbij een te droge huid of overtollig eelt de oorzaak. Bij de behandeling hiervan is het belangrijk om de huid zacht en soepel te houden.

Deze zalf bevat 88% wolvet en heeft hierdoor een intensief voedende en hydraterende werking. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt daarnaast ondersteund door kamfer (gaat jeuk tegen en is ontstekingsremmend), vitamine E (beschermt de huid), arnica (bevordert doorbloeding) en calendula (helpt de huid te herstellen).

Voelt vet aan en trekt niet direct in de huid. Tip: smeer de kloven in voordat je naar bed gaat en slaap met katoenen sokken aan. Gedurende de nacht doet de zalf zijn werk en in de ochtend wordt je wakker met een zachtere huid.

Met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder parfum, parabenen of alcohol. Geopend 36 maanden houdbaar. 

Klovenzalf hand

Voor de verzorging van kloven in je handen of vinger. Vooral bij droog weer kunnen bij de vingertoppen kloofjes ontstaan doordat de huid te droog is en gaat barsten. Deze zalf bevat 93% wolvet en heeft hierdoor een intensief voedende werking. De werking van het wolvet wordt ondersteund door calendula (helpt de huid herstellen), vitamine E (beschermt de huid) en plantaardige oliën. De zachte geur van rozenhoutolie maakt deze zalf prettig in gebruik.

Voelt vet aan en trekt niet direct in de huid. Tip: smeer de kloven in voordat je naar bed gaat en slaap met katoenen handschoenen aan. Gedurende de nacht doet de zalf zijn werk en in de ochtend wordt je wakker met een zachtere huid.

Met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder parfum, parabenen of alcohol. Geopend 36 maanden houdbaar.