info@salon-nynke.nl  |  058 - 250 37 03 (tijdens aanwezigheid)
Volg ons op :-

Botox / fillers

Botox en fillers

Botox is gemaakt van het botulinum neurotoxine, dat de werking van de zenuwen op de spieren blokkeert. Botox wordt gebruikt voor de behandeling van dynamische rimpels, dat zijn de rimpels veroorzaakt door spieractiviteit. Dynamische rimpels zijn de rimpels die je ziet als je je gezichtsspieren aanspant, zoals de rimpels tussen je wenkbrauwen bij het fronsen of de lijntjes over je voorhoofd als je omhoog kijkt of je wenkbrauwen optilt. De lachrimpels in de ooghoek, ook wel kraaienpootjes genoemd, zijn een ander goed voorbeeld van dynamische rimpels.

Botox behandeling

De procedure om een botox-behandeling uit te voeren is vrij eenvoudig. Een zeer kleine naald wordt gebruikt om de botox in de rimpelproducerende spieren te injecteren. Er is geen verdoving nodig en de injecties duren meestal slechts 10 tot 15 minuten. Er is geen hersteltijd, hoewel je sommige tijdelijke roodheid of blauwe plekken op de injectieplaats kunt zien. Gemiddeld duurt het drie tot vijf dagen om een effect te zien en tot 3 weken om de maximale resultaten van botox te zien. De resultaten duren meestal ongeveer drie tot zes maanden.

Fillers

Fillers zijn complementaire procedures – ze zijn niet hetzelfde als botox en moeten niet aan hetzelfde worden gedacht. Terwijl botox wordt gebruikt om dynamische rimpels te behandelen, worden fillers gebruikt voor statische rimpels en om het volume te vergroten. Statische rimpels of lijnen zijn rimpels of lijnen die zelfs in rust te zien zijn, zoals de neus-lippen-plooi die van de zijkant van de neus naar de mondhoek aan elke kant loopt of marionetlijnen. Fillers worden gebruikt om deze statische lijnen en plooien ‘op te vullen’. Het is belangrijk op te merken dat deze statische rimpels meerdere oorzaken hebben: volumeverlies van het gezicht naarmate we ouder worden of verslapping door de zwaartekracht. Sommige statische rimpels worden geaccentueerd door spieractiviteit, zoals wanneer nasolabiale plooien zich verdiepen bij het glimlachen. Fillers kunnen ook worden gebruikt om de lippen op te vullen of te vergroten en lippenstiftbloedlijnen te behandelen.

Veelgebruikte fillers zijn onder andere:

  • Collageen: Een natuurlijke stof die bekend staat als een eiwit en die het belangrijkste bestanddeel is van kraakbeen, tanden en botten. Merken als Cosmoderm en Cosmoplast.
  • Hyaluronzuur: Ook een natuurlijke stof die in je lichaam voorkomt; hoge concentraties zijn te vinden in zacht bindweefsel en in de vloeistof rond je ogen, evenals in sommige kraakbeen- en gewrichtsvloeistoffen en huidweefsel. Merknamen zijn onder andere Captique, Perlane, Restylane en Juvederm.
  • Calciumhydroxylapatiet: komt van nature voor in menselijke botten. De merknamen omvatten Radiesse.
  • Polylactisch zuur: Een synthetisch materiaal dat bij injectie de eigen productie van collageen stimuleert. Merken zijn onder andere Sculptra

Fillers zijn tijdelijk, blijven ongeveer zes maanden tot meer dan anderhalf jaar zichtbaar en moeten worden herhaald om je resultaten te behouden. Het is niet ongewoon om patiënten te zien die een combinatie van statische en dynamische lijnen hebben, dus vaak worden botox en filler behandelingen samen gebruikt bij gezichtsverjonging. Onze arts is in staat om je te onderzoeken op zowel dynamische als statische rimpels en je een advies te geven over welk middel je waar moet gebruiken.

Het te gebruiken soort filler en de hoeveelheid filler is altijd in overleg met jou. Dr. Randi van der Roest adviseert vrijblijvend. Een consult is gratis.

Mocht je beslissen meteen botox of filler te willen, dan kan het tijdens het gratis consult worden geplaatst.

Prijslijst

Botuline Toxine Azzalure
1 zone vanaf € 125,-
2 zones vanaf € 225,-
3 zones vanaf € 300,-

Babybotox vanaf € 99,-
Wenkbrauwlift vanaf € 99,-
Hyperhydrosis (overmatig zweten) vanaf € 400,-

Fillers

Saypha filler
1 ml Saypha Filler vanaf € 225,-
2 ml Saypha Filler vanaf € 425,-
3 ml Saypha filler vanaf € 625,-

Saypha Volume filler
1 ml Saypha Volume filler vanaf € 225,-
2 ml Saypha Volume filler vanaf € 425,-
3 ml Saypha Volume filler vanaf € 625,-

Saypha Volume Plus filler
1 ml Saypha Volume Plus filler vanaf € 300,-
2 ml Saypha Volume Plus filler vanaf € 550,-

Traangoot filler vanaf € 300,-

1 ml Stylage M filler vanaf € 250,-
2 ml Stylage M filler vanaf € 500,-

Prophilo filler
1 behandeling vanaf € 325,-
2 behandelingen (= 4ml in 2 sessies) vanaf € 600,-

Botox en fillers

data 2020

Dr. Randi werkt UITSLUITEND OP AFSPRAAK.

Dr. Randi is op de volgende data bij Salon Nynke aanwezig:

Woensdag 17 maart 2021 9.00 – 14.00 uur

Zaterdag 10 april 2021 9.00 – 14.00 uur

Zaterdag 22 mei 2021 9.00 – 14.00 uur

Zaterdag 19 juni 2021 9.00 – 14.00 uur

Zaterdag 17 juli 2021 9.00 – 14.00 uur

Wil je een afspraak maken? Stuur ons dat een whatapp of e-mail welke datum je wilt reserveren. Wij plannen je dan in. Een GRATIS consult duurt 30-45 minuten.

Neem ook een kijkje op www.rbrmedical.nl en www.facebook.nl/rbrmedical voor de laatste nieuwtjes van Dr. Randi van der Roest.