06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Waarom huidverzorging?

Salon Nynke staat voor: geen valse beloftes maar een direct waarneembare en voelbare verbetering van de huidconditie.

Er zijn heel veel verschillende huidsoorten: vet, droog, jong, oud, gevoelig, maar ook donker en licht. Iedereen heeft zijn eigen specifieke huidkenmerken. Het is voor ons belangrijk om u met de juiste producten te behandelen en u de mogelijkheid te bieden de verzorging thuis voort te zetten. Salon Nynke heeft uitgebreide professionele middelen om uw huid in de optimale conditie te brengen en verpakkingen zodat u thuis dezelfde verzorging kunt toepassen.

Er zijn basisproducten voor reiniging, dieptereiniging, verfrissen en verzorging, overdag en ′s nachts.
Deze producten kunnen worden aangevuld met producten voor oogverzorging, maskers of pakkingen. Om het vochtgehalte, de elasticiteit en spankracht van de huid te verhogen is er een speciale serie crèmes met werkstoffen zoals Aloë Vera, dat niet alleen een vochtherstellende, maar ook een kalmerende werking hebben.

Wat is de barrièrefunctie van je huid eigenlijk?

De belangrijkste functie van je huid is dat ze een barrière vormt tussen je lichaam en de buitenwereld.
Uw huid is uw jas. Ze beschermt u tegen invloeden van buitenaf: bacteriën, virussen, vocht, vuil, hitte en kou.
Deze barrièrefunctie is belangrijk voor uw gezondheid, maar ook voor uw uitstraling.

Wat huidverzorging voor u kan doen (of eigenlijk juist niet… )

Het klinkt misschien gek, maar (verkeerde) huidverzorgingsproducten behoren – naast te veel zonlicht, een ongezonde leefstijl en stress – tot de belangrijkste veroorzakers van huidproblemen. Veel cosmetica bevatten irriterende ingrediënten. Zo lost alcohol de natuurlijke vetten op in het oppervlakkige gedeelte van uw huid op, terwijl deze juist heel hard nodig zijn om te voorkomen dat er vocht verdampt. Ook andere irriterende stoffen zoals parfum kunnen de barrièrefunctie van de huid aantasten.