Sinds 2015 zijn wij gevestigd in ons huidige pand, aan het Zevenblad 11 in Leeuwarden. We hebben 4 behandelruimtes. Ons team wordt steeds groter en we hebben verschillende disciplines onder 1 dak. Daarom vinden we het leuk om ons voor te stellen. Zo weet u wie wat kan en doet.

Nynke

In de voetsporen van mijn moeder Jante en tante Sjoeke ben ik in 1995 geslaagd als pedicure en schoonheidsspecialiste . Na een aantal jaren ambulant en in een praktijk aan huis gewerkt te hebben, heb ik een verdere professionaliseringsslag gemaakt en ben ik verhuisd naar het huidige pand. Mijn specialismen liggen vooral op het gebied van Medisch pedicure behandelingen, waxen en tanden bleken. Door opleidingen, cursussen, webinars te volgen en door bezoek aan beurzen/expo’s vernieuw ik mijn kennis. En er bestaan geen voeten waar ik nog van schrik: hoe gekker, hoe leuker!

In mijn vrije tijd lees ik graag, volg de Formule 1 en ga ik op vakantie naar een zonnig oord, het ontdekken van een andere cultuur geniet ik enorm van.

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen bij Salon Nynke.

Jet

Als stagiaire ben ik in 2017 begonnen bij Salon Nynke. U kunt bij mij terecht voor Basis Pedicure behandelingen en schoonheidsbehandelingen.

In 2019 heb ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste afgerond. In april 2021 ben ik geslaagd voor Basis Pedicure. De komende tijd ga ik me verder specialiseren in het vak.

Tot snel bij Salon Nynke.

Randi

Na mijn studie Geneeskunde me vooral gericht op Ouderengeneeskunde, wat ik nu nog steeds met heel veel plezier doe.
 
Via mijn collega en vriendin, kwam ik in 2012 voor het eerst in aanraking met de Cosmetische Geneeskunde. Ik zag het eerst niet zo zitten, omdat ik dacht dat mensen er onnatuurlijk uit kwamen te zien. Denk aan sommige Hollywood sterren. Maar mijn collega liet juist de andere kant zien. Je kunt met injectables er ook frisser, jonger en natuurlijker uitzien. Vanaf 2016 durfde ik de eerste stapjes te zetten en heb sindsdien niet meer omgekeken.
 
Bij mij gaat het om verwachtingen, wat is allemaal mogelijk met injectables. Daarnaast wil ik cliënten ook eerlijk voorlichten. Niet alles is reëel met wat cliënten willen.
 
Om goed bij te blijven in de wereld van de cosmetisch arts, ben ik lid van de NVCG en volg ik daar opleidingen en trainingen en ga ik naar congressen in binnen- en buitenland.
   
BIG-nr: 49062591001

Klik hier om meer over botox & fillers te lezen.

www.rbrmedical.nl

Jorien

Als partner van Salon Nynke verzorg ik al jaren, met veel persoonlijke aandacht en plezier, de permanente make-up: wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Bellen mag ook. Ik verheug mij erop je te ontmoeten!

Klik hier om meer over PMU te lezen.

www.toujours-contour.com

Sanne

Sinds 2015 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Voor mijn opleiding Allround Schoonheidsspecialiste heb ik in 2013-2014 stage gelopen bij Salon Nynke.

Bij mij kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen, klassieke massage en hotstone massage en lashlift.

Je kunt gemakkelijk een afspraak in plannen via de online agenda.

Tot snel!

Loïs

Ik ben de jongste van het team en werkzaam als Allround Gel- & Nagelstylist.
Mijn liefde voor nagelstyling is begonnen met nagels plakken en lakken, maar is gegroeid tot mijn grootste passie. Inmiddels heb ik 4 certificaten op zak en er zijn meer onderweg!

Wat vind ik zo leuk aan mijn werk?
De diversiteit. Iedere klant en set is anders.
De gezelligheid en de lach op het gezicht van mijn klanten als ze de deur uit gaan.
Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik vind het niet alleen leuk, maar ik ben er ook goed in.

Ik hoop ook jou binnenkort blij te kunnen maken met een nieuwe set.

Meer informatie over mijn werk: klik hier.