feet, toes, footmarks-311827.jpg

Een goede pedicure is een belangrijk onderdeel van de zorgverlening. Maar niet iedere pedicure biedt dezelfde zorg of heeft dezelfde opleidingen genoten.

Naast de basis pedicure is er de pedicure+ en de Medisch Pedicure.

De Medisch Pedicure is breed opgeleid en heeft een uitgebreide vakkundige kennis en ervaring.
De Medisch Pedicure kan alle soorten risicovoeten behandelen. Onder risicovoeten worden verstaan complicaties die zijn ontstaan als gevolg van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom, geriatrische problemen of verwaarlozing. De Medisch Pedicure heeft kennis en ervaring met betrekking tot nagelregulatie, nagelbeugels en nagelstripjes, nagelreparatie, antidruktechnieken en orthesiologie.
De Medisch Pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. De Medisch Pedicure staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP).

Bij Salon Nynke werken er 2 pedicures:

Nynke: medische pedicure

Jet: basis pedicure

Welke pedicure heb je nodig: basis of medisch?

Onze basis pedicure Jet verzorgt nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandelt zij kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels.

Medisch pedicure Nynke heeft zich tijdens haar opleidingen gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan risicovoeten. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, kanker, ouderdom en verwaarlozing. De medisch pedicure werkt nauw samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker.

Voor medische zorg kiest een behandeling bij Nynke.

Voor basis zorg kiest u een behandeling bij Jet.