06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Winter Glow Treatment

Bij Salon Nynke zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve behandelingen om jullie huid optimaal te verzorgen. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe winterse schoonheidsbehandeling:
de Winter Glow Treatment!

De Winter Glow Treatment is speciaal ontworpen om je huid te voeden en te beschermen tijdens de koude wintermaanden. Onze junior schoonheidsspecialistes hebben met zorg een behandeling samengesteld die zorgt voor een optimale huidverzorging en een stralende teint.

Tijdens de 60 minuten durende behandeling wordt je huid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd met speciale winterse producten. Daarnaast krijg je een ontspannende gezichtsmassage en een voedend masker. De Winter Glow Treatment zorgt niet alleen voor een gezonde en stralende huid, maar biedt ook een moment van ontspanning en verwennerij.

Om deze nieuwe behandeling te vieren, bieden we een speciale aanbieding aan. Als je vóór 1 februari 2024 een afspraak boekt voor de Winter Glow Treatment, ontvang je 10% korting* op de behandeling. Dit is een unieke kans om jezelf te verwennen en je huid te laten stralen.

Wacht niet langer en boek nu je afspraak voor de Winter Glow Treatment! Je kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen via onze website www.salon-nynke.nl . Wees er snel bij, want deze aanbieding is geldig tot 1 april 2024. 

De prijs van de Winter Glow Treatment is € 60,-
De afspraak in januari 2024 inplannen = 10% korting*.
Deze behandeling is tot 1 april 2024 bij Salon Nynke in te plannen. Via de online agenda kun je 24 uur per dag je afspraak boeken.
Junior schoonheidsspecialistes Sietske en Nahid staan voor je klaar op dinsdag tot en met vrijdag, ook op dinsdagavond!
*Korting wordt aan de kassa verrekend. Niet inruilbaar voor contanten en/of te combineren met andere acties of kortingen.

Deze behandeling is online in onze agenda te reserveren. Je wordt geholpen door onze junior schoonheidsspecialistes op dinsdag tot en met zaterdag (ook op geselecteerde avonden). 
Reserveren is noodzakelijk, aanbieding is geldig tot 1 april 2024, niet te combineren met andere aanbiedingen en/of kortingen.


Wij werken op afspraak, hoe maakt u een afspraak?

Zélf online inplannen: klik hier.