06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - vrij 08.00 - 17.00 uur / za 9.00 - 14.00 uur

Permanente Make Up door onze partner Tourjours Contour

eyes, pair of eyes, green-4079944.jpg

Als je weinig tijd hebt, of moeite hebt met het nauwkeurig aanbrengen van make-up, dan is permanente make-up echt iets voor jou! Met permanente make-up geeft Jorien Gorter van Toujours Contour jouw ogen, wenkbrauwen en mond nog meer expressie.

Jorien werkt met hoogwaardige, veilige apparatuur en pigmenten die voldoen aan alle EU-veiligheidsvoorschriften. Uiteraard is zij ook in het bezit van het GGD-certificaat. Je kunt er zeker van zijn dat de behandeling hygiënisch en met veel persoonlijke aandacht wordt uitgevoerd.

Behandeling vindt uitsluitend op afspraak plaats in Groningen of Leeuwarden. Kijk voor meer informatie op de website www.toujourscontour.com

Altijd mooi met permanente make up

Als je weinig tijd hebt, of moeite hebt met het nauwkeurig aanbrengen van make-up, dan is permanente make-up echt iets voor jou! Met permanente make-up krijgen je ogen, wenkbrauwen en mond nog meer expressie.

Goed gevormde wenkbrauwen

Goedgevormde wenkbrauwen zijn beeldbepalend voor je gezicht. Als je weinig wenkbrauwen hebt, of niet tevreden bent over de vorm en de hoogte, dan is dit prima te corrigeren. Zelfs littekens zijn te camoufleren.

Sprekende ogen

Wil je extra sprekende ogen, ben je allergisch voor cosmetica, of heb je weleens last van uitgelopen make-up? Dan is permanente eyeliner een prima oplossing. Je kunt kiezen voor een dunne eyeliner tussen de wimper-aanzet of een bredere eyeliner.

Mooie lippen

Met permanente make-up krijgt je mond strakkere contouren. Indien nodig is het mogelijk de vorm te corrigeren en eventuele littekentjes te camoufleren. Je kunt kiezen voor een gewone lipliner, ingeschaduwde lipliner of full-lips.

Fijne rimpeltjes rond de mond zijn vaak de oorzaak van uitgelopen lippenstift. Ook dan biedt permanente make-up uitkomst.

Werkwijze

Het gewenste model van de permanente make-up wordt afgestemd op de vorm en de kleur van je gezicht en voorgetekend met een potlood. Zo krijg je alvast een indruk van het eindresultaat. Het pigment wordt vlak onder het huidoppervlak aangebracht met een fijne steriele naald die razendsnel op en neer gaat.

Wellicht vind je de kleur in het begin wat te donker maar die wordt na 1 tot 2 weken tot wel 40% zachter.

Na de eerste behandeling is het eindresultaat nog niet perfect. Daarom krijg je altijd een tweede behandeling. Tijdens de tweede behandeling wordt de vorm en de kleur nogmaals bekeken en bijgewerkt.

Permanente make-up blijft gemiddeld 3 tot 5 jaar zitten. Het is normaal dat de pigmentatie geleidelijk vervaagt. Afhankelijk van het huidtype gebeurt dit bij de één sneller dan bij de ander. Daarom adviseer ik altijd eens per jaar een opfris-behandeling te nemen.


Voor meer informatie, foto’s en een afspraak maken: www.toujourscontour.com

Jorien werkt op afspraak bij Salon Nynke, u kunt rechtstreeks contact opnemen met Jorien via:

06 – 15 89 23 12

Of mail via joriengorter@gmail.com

http://www.tourjourscontour.com