Lotus Nails by Loïs

Mijn naam is Loïs en ik ben partner van Salon Nynke. In 2021 heb ik een opleiding tot allround nagelstyliste afgerond. Natuurlijk ben en blijf ik nog steeds bijleren en volg ik diverse cursussen en trainingen. Ik neem graag de tijd voor de klanten, zodat iedereen met een unieke set nagels de salon uit gaat.

Onder de naam Lotus Nails werk ik met Salon Nynke samen op vaste tijden om u van mooie nagels op uw handen te voorzien.

Hieronder leest u over het verschil tussen de verschillende soorten behandelingen die er zijn.

composition, fountain pen, hands-1837242.jpg

Gellak

Gellak is een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. Deze gellak lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan nagellak. Ook droogt de gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak. Gellak is geschikt voor de natuurlijke nagels maar ook voor gelnagels. 

BIAB Treatment

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegancruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

Verlenging met gel (gelnagels)

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging van natuurlijke nagels. Gel is een kant en klaar stofje wat op een nagel wordt gelakt, door middel van UV-lamp zal het uitharden en vast blijven zitten. Wanneer je de nagels wilt verlengen wordt er gebruik gemaakt van een kunstnagel.

French Inlay

French manicure is bedacht om je nagels natuurlijk te laten lijken. Kenmerkend is de witte halve maan aan de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die naturel is. De naturel wordt vaak met een clear of pink gel gedaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om het witte halve maantje te vervangen voor een kleur naar wens.

bracelet, nails, red-791988.jpg

Nail Art

Met glitters, steentjes en andere materialen is het mogelijk om de nagels nóg mooier en opvallender te maken.

Prijslijst

Wil je een afspraak maken? Klik dan op “Maak afspraak” en scroll door de mogelijkheden in de agenda. Mocht er geen passend tijdstip bij staan, neem dan contact met mij op. Je kan mij bereiken via whatsapp en e-mail.

E-mail: loisrienstra05@gmail.com

Whatsapp: 06 31 77 41 19

Meer zien van het werk van Lois?

Instagram, klik hier.

Facebook, klik hier.