06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Sinds 2015 zijn wij gevestigd in ons huidige pand, aan het Zevenblad 11 in Leeuwarden. We hebben 4 behandelruimtes. Ons team wordt steeds groter en we hebben verschillende disciplines onder 1 dak. Daarom vinden we het leuk om ons voor te stellen. Zo weet u wie wat kan en doet.

Nynke

In de voetsporen van mijn moeder Jante en tante Sjoeke ben ik in 1995 geslaagd als pedicure en schoonheidsspecialiste . Na een aantal jaren ambulant en in een praktijk aan huis gewerkt te hebben, heb ik een verdere professionaliseringsslag gemaakt en ben ik verhuisd naar het huidige pand. Mijn specialismen liggen vooral op het gebied van Medisch pedicure behandelingen, waxen en tanden bleken. Door opleidingen, cursussen, webinars te volgen en door bezoek aan beurzen/expo’s vernieuw ik mijn kennis. En er bestaan geen voeten waar ik nog van schrik: hoe gekker, hoe leuker!

In mijn vrije tijd lees ik graag, volg de Formule 1 en ga ik op vakantie naar een zonnig oord, het ontdekken van een andere cultuur geniet ik enorm van. Maar, naar ‘mijn’ Texel is voor mij ook een manier om bij te tanken.

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen bij Salon Nynke.

Irina

Ik ben Irina, 61 jaar en gediplomeerd Basis Pedicure.

Ik ben woonachtig in Akkrum, in Nederland ben ik sinds 1994. Ik heb een dochter van 27, ik spreek Nederlands en Russisch.

In het verleden heb ik topsport gedaan (trampoline springen) en sinds die tijd ben ik blijven sporten. Ik hou van lezen en breng ik graag met een vriendin een bezoek aan een museum.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Jorien

Als partner van Salon Nynke verzorg ik al jaren, met veel persoonlijke aandacht en plezier, de permanente make-up: wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Bellen mag ook. Ik verheug mij erop je te ontmoeten!

Klik hier om meer over PMU te lezen.

www.toujours-contour.com

Randi

Na mijn studie Geneeskunde me vooral gericht op Ouderengeneeskunde, wat ik nu nog steeds met heel veel plezier doe.
 
Via mijn collega en vriendin, kwam ik in 2012 voor het eerst in aanraking met de Cosmetische Geneeskunde. Ik zag het eerst niet zo zitten, omdat ik dacht dat mensen er onnatuurlijk uit kwamen te zien. Denk aan sommige Hollywood sterren. Maar mijn collega liet juist de andere kant zien. Je kunt met injectables er ook frisser, jonger en natuurlijker uitzien. Vanaf 2016 durfde ik de eerste stapjes te zetten en heb sindsdien niet meer omgekeken.
 
Bij mij gaat het om verwachtingen, wat is allemaal mogelijk met injectables. Daarnaast wil ik cliënten ook eerlijk voorlichten. Niet alles is reëel met wat cliënten willen.
 
Om goed bij te blijven in de wereld van de cosmetisch arts, ben ik lid van de NVCG en volg ik daar opleidingen en trainingen en ga ik naar congressen in binnen- en buitenland.
   
BIG-nr: 49062591001

Klik hier om meer over botox & fillers te lezen.

www.rbrmedical.nl