06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Sinds 2015 zijn wij gevestigd in ons huidige pand, aan het Zevenblad 11 in Leeuwarden. We hebben 4 behandelruimtes. Ons team wordt steeds groter en we hebben verschillende disciplines onder 1 dak. Daarom vinden we het leuk om ons voor te stellen. Zo weet u wie wat kan en doet.

Nynke

In de voetsporen van mijn moeder Jante en tante Sjoeke ben ik in 1995 geslaagd als pedicure en schoonheidsspecialiste . Na een aantal jaren ambulant en in een praktijk aan huis gewerkt te hebben, heb ik een verdere professionaliseringsslag gemaakt en ben ik verhuisd naar het huidige pand. Mijn specialismen liggen vooral op het gebied van Medisch pedicure behandelingen, waxen en tanden bleken. Door opleidingen, cursussen, webinars te volgen en door bezoek aan beurzen/expo’s vernieuw ik mijn kennis. En er bestaan geen voeten waar ik nog van schrik: hoe gekker, hoe leuker!

In mijn vrije tijd lees ik graag, volg de Formule 1 en ga ik op vakantie naar een zonnig oord, het ontdekken van een andere cultuur geniet ik enorm van.

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen bij Salon Nynke.

Tessa

Ik ben Tessa Zonneveld, 32 jaar en gediplomeerd Basis Pedicure.

Ik ben woonachtig in Heerenveen, met mijn vriend, 2 katten en een hond. 

Naast dat ik bij Salon Nynke het team ben gaan versterken, ben ik ook werkzaam vanuit huis en alle woensdagen vanuit een pedicure praktijk in Heerenveen. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Jorien

Als partner van Salon Nynke verzorg ik al jaren, met veel persoonlijke aandacht en plezier, de permanente make-up: wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Bellen mag ook. Ik verheug mij erop je te ontmoeten!

Klik hier om meer over PMU te lezen.

www.toujours-contour.com

Randi

Na mijn studie Geneeskunde me vooral gericht op Ouderengeneeskunde, wat ik nu nog steeds met heel veel plezier doe.
 
Via mijn collega en vriendin, kwam ik in 2012 voor het eerst in aanraking met de Cosmetische Geneeskunde. Ik zag het eerst niet zo zitten, omdat ik dacht dat mensen er onnatuurlijk uit kwamen te zien. Denk aan sommige Hollywood sterren. Maar mijn collega liet juist de andere kant zien. Je kunt met injectables er ook frisser, jonger en natuurlijker uitzien. Vanaf 2016 durfde ik de eerste stapjes te zetten en heb sindsdien niet meer omgekeken.
 
Bij mij gaat het om verwachtingen, wat is allemaal mogelijk met injectables. Daarnaast wil ik cliënten ook eerlijk voorlichten. Niet alles is reëel met wat cliënten willen.
 
Om goed bij te blijven in de wereld van de cosmetisch arts, ben ik lid van de NVCG en volg ik daar opleidingen en trainingen en ga ik naar congressen in binnen- en buitenland.
   
BIG-nr: 49062591001

Klik hier om meer over botox & fillers te lezen.

www.rbrmedical.nl


Stagiaires 2022/2023

Mijn naam is Nahid. Ik doe de opleiding schoonheidsspecialist bij ROC Friese Poort in Leeuwarden.

Dit jaar loop ik twee dagen per week stage, op dinsdagen en woensdagen. 

Ik ben in Iran geboren en ik ben 3 jaar in Nederland. Voor die tijd heb ik cursussen in Iran gedaan en heb mijn liefde voor de schoonheidsverzorging gevonden. Ik hou van het werk en ik vind andere mensen mooi en blij maken erg leuk.

Mijn doel is dat alle klanten tevreden zijn over de gegeven behandelingen, dit is het belangrijkste van mijn werk.

Ik doe gezichtsbehandelingen, massage, harsen, epileren, verven en threading (ontharen met draad).

Ik hoop jullie binnenkort te zien in de salon en jullie blij te mogen maken met de beste behandelingen.

Mijn naam is Berber. Ik doe de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste en zit nu in het 2e schooljaar. Bij Salon Nynke loop ik schooljaar 2022/2023 stage op donderdag en vrijdag, en af en toe op de zaterdag.

Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen mooi te maken. Nog voordat ik met deze opleiding was begonnen, kwamen mijn vriendinnen bij mij om hun wimpers en wenkbrauwen te laten doen (lash lift en verven).

Ik heb het hier naar de zin en ik hoop hier nog veel te leren.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.