06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Christmas Glam

Christmas Glam- 60 minuten – € 55,-

Reiniging: We beginnen met een grondige reiniging van de huid om alle onzuiverheden te verwijderen en een frisse basis te creëren.

Exfoliatie: Vervolgens wordt de huid zachtjes geëxfolieerd om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.

Massage: Tijdens de behandeling geniet je van een ontspannende gezichts- en decolletémassage, waardoor je helemaal tot rust komt en je huid een gezonde gloed krijgt.

Gezichtsmasker: Een luxe gezichtsmasker wordt aangebracht om de huid intensief te hydrateren en te voeden, waardoor deze stralend en gehydrateerd blijft tijdens de feestdagen.

Oogverzorging: Speciale aandacht wordt besteed aan de delicate huid rondom de ogen met een verkoelende oogbehandeling om wallen en donkere kringen te verminderen.

Afsluitende verzorging: We sluiten de behandeling af met een hydraterende dagcrème en om de huid te beschermen en te verfrissen.

Aanvullend is in te plannen het verven en/of epileren-waxen van de wenkbrauwen, bovenlip/kin/wangen harsen en wimpers verven.

Red Nose Reuze Keuze Menu

Maak je klaar voor de feestdagen met ons ‘Red Nose Reuze Keuze Menu’!

Kies 3 behandelingen* uit ons menu en betaal slechts € 30,-.

* Keuze uit:

💫Wenkbrauwen verven (normaal € 15,50)

💫 Wimpers verven (normaal € 19,95)

💫 Wenkbrauwen epileren/waxen (normaal € 16,25)

💫 Bovenlip harsen (normaal € 15,50)

💫 Kin harsen (normaal € 15,50)

💫 Wangen harsen (normaal € 19,95)

Deze behandeling is online in onze agenda te reserveren. Je wordt geholpen door onze junior schoonheidsspecialistes op dinsdag tot en met zaterdag (ook op geselecteerde avonden). 
Reserveren is noodzakelijk, aanbieding is geldig tot 1 januari 2024, niet te combineren met andere aanbiedingen en/of kortingen.


Wij werken op afspraak, hoe maakt u een afspraak?

Zélf online inplannen: klik hier.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.