06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Wij zetten géén nagelverleging.

Hoe lang blijft Gellak op je nagels zitten?

Een gel nagellak manicure gaat lang mee. Gemiddeld mag je toch rekenen op twee tot drie weken. Je zou ze zelfs nog langer kunnen dragen mocht je nog geen grote uitgroei van je nagels hebben.

Gellak verstevigt de nagels!

Na elk dun laagje wordt deze uitgehard onder een UV-lamp. Daarom heb je bij gellak geen droogtijden. De gellak verstevigt en beschermt de nagels. Door het gebruik van professionele producten kunnen we hierdoor een langdurig en mooi resultaat garanderen. Wij hebben ruim 60 verschillende kleuren en onze collectie groeit met de maand.

Gellak is een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. Deze gellak lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan nagellak. Ook droogt de gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak. Gellak is geschikt voor de natuurlijke nagels.

Wat is het verschil tussen gel en Gellak?

Het verschil met gelnagels is dat er nu geen extra laag gel onder de gellak komt, die de nagels extra verstevigen. Daarnaast kan gellak, in tegenstelling tot gel, er eenvoudig vanaf geweekt worden. Gelllak is ideaal voor wie van nature mooie nagels heeft en lang wil kunnen genieten van gekleurde nagels. Wij gebruiken (nog) geen gel op de nagels, alleen gellak.

BIAB Treatment

BIAB (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een poosje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten.

Op onze Instagram en Facebook pagina plaatsen wij regelmatig updates van de resultaten van onze nagelstylistes. Volg ons voor de updates en aanbiedingen!