06 52 69 19 59

info@salon-nynke.nl

di - za 08.00 - 17.00 uur

Salon Nynke maakt gebruik van de nieuwste apparatuur voor het bleken van uw tanden. Om te beginnen wordt er een intake gesprek gehouden om een beeld te geven van de mogelijkheden voor het bleken van uw tanden. Resultaten zijn afhankelijk van de gezondheid van uw gebit en uw consumptiegedrag. Na het intakegesprek wordt de behandeling uitgevoerd.

De behandeling begint met het insmeren van de lippen met een beschermende gel. Vervolgens krijgt u een bitje in dat ervoor zorgt dat de tanden vrij van uw lippen zijn. Daarna bedekken we het tandvlees met een beschermlaag om te voorkomen dat het tandvlees in aanraking komt met de bleekgel. Hierna kan de gel, speciaal voor het bleken van de tanden, worden aangebracht. Nadat deze bleekgel is aangebracht wordt er een speciale lamp op de tanden gericht die het bleekproces in gang zet om een optimaal resultaat te verkrijgen. Deze handeling kan 1 tot 3 keer worden herhaald gedurende de behandeling afhankelijk van het gewenste resultaat.

Salon Nynke maakt gebruik van de nieuwste behandelmethoden en producten.
Salon Nynke heeft altijd de beste producten die op dat moment het meest geschikt zijn voor een tandbleekbehandeling.

Doet het pijn en zijn er bijwerkingen?

De behandeling zelf is vrijwel bij iedereen pijnloos, wel is het mogelijk dat het gebit na de behandeling tijdelijk nog een beetje gevoelig is. Deze gevoeligheid proberen we zoveel mogelijk te beperken door gebruik te maken van een beschermingsgel op bijvoorbeeld de lippen en het tandvlees. Er zijn geen verdere bijwerkingen bekend.

De kans op gaatjes wordt niet groter, de peroxide die wordt gebruikt is geen zuur en heeft dus als zodanig geen schadelijke werking op het glazuur.
Ook gaan uw tanden niet sneller verkleuren dan anders. De lamp die wordt gebruikt straalt geen warmte af en is volledig veilig voor uw gebit en de rest van uw lichaam.

Wat te doen tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U ligt in een professionele (eventueel te verwarmen) behandelstoel waardoor de behandeling zo comfortabel mogelijk is. Tijdens de behandeling kunt u bijvoorbeeld luisteren naar uw eigen muziek.

Wie voert de behandeling uit?

Nynke Kooistra heeft een professionele opleiding gehad tot tandbleekspecialiste.

Kleuren vullingen mee?

In de praktijk blijkt het materiaal waarvan witte vullingen zijn gemaakt toch redelijk mee te bleken. De kronen zijn vaak al wat witter dan de tanden zelf en verkleuren bovendien ook minder snel. Mocht er toch een beduidend kleurverschil ontstaan dan kan de tandarts dit gemakkelijk verhelpen. Tijdens het intakegesprek wordt hier uiteraard een persoonlijk advies over gegeven.

Hoe lang blijft het behaalde resultaat?

Hoe lang het behaalde resultaat blijvend is, hangt voor een groot deel af van je consumptiegedrag. Over het algemeen blijft de behandeling ongeveer 1 tot 4 jaar zichtbaar.

LET OP: minimaal 24-48 uur na de behandeling geen voedingsmiddelen met veel kleurstoffen en/of rookwaar nuttigen, bevordert het resultaat van de behandeling. U krijgt van ons een nazorg op papier mee, zodat u in alle rust na kan lezen wat u wel/niet mag eten en drinken.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling zelf duurt ongeveer 90 tot 120 minuten. Dit is inclusief het intakegesprek.

Moet ik toestemming van mijn tandarts hebben?

U heeft geen toestemming van uw eigen tandarts nodig voordat men een bleekbehandeling laat uitvoeren.

Hoe oud moet ik zijn voor een behandeling?

Voor het laten bleken van de tanden moet u 18 jaar of ouder zijn. Met toestemming van de ouders is een behandeling op jongere leeftijd bespreekbaar.

Mogelijkheid na het dragen van een beugel.

Na het verwijderen van een beugel is het mogelijk dat men verkleuringen op de tanden ziet, een bleekbehandeling is dan ideaal om deze verkleuring te verwijderen.

Is het schadelijk voor mijn tanden of lichaam?

De gebruikte bleekgel bestaat uit peroxide. Peroxide bindt zich aan de verkleuringen die ontstaan zijn op de tanden.
Door het gebruik van de bleeklamp, wordt het oxidatieproces versneld. Dit proces valt uiteen in zuurstof en stikstof en dit zijn lichaamseigen stoffen en dus niet schadelijk voor de gezondheid.
De veiligheid van waterstofperoxide is onafhankelijk vastgesteld en beoordeeld door de Scientific Committee on Cosmetic and Non Food Products (SCCNFP) US Food & Drug Administration (FDA).

Zwangere dames behandelen wij uit voorzorg niet.

Waarom is de prijsstelling van Salon Nynke zo scherp?

Één van onze doelstellingen is om het voor iedereen mogelijk te maken om een wit(ter) gebit te krijgen. Daar hebben wij onze prijs op aangepast. Salon Nynke maakt geen gebruik van beroemde Nederlanders die in plaats van aan de behandeling, alleen iets aan de prijs toevoegen. Wij geloven in het concept dat een goede behandeling leidt tot goede mond tot mond reclame. Daarom ligt de focus voornamelijk op het uitvoeren van professionele behandelingen na een gedegen opleiding tot tandenbleekspecialiste.

Nieuwsgierig geworden of zin in een stralende lach?
Maak snel een afspraak!


Tip: ook heel goed kado te doen of om als kado te krijgen: tanden bleken!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.