info@salon-nynke.nl  |  058 - 250 37 03 (tijdens aanwezigheid)
Volg ons op :-

Massages – Sanne

Sanne Bloemhof heeft in 2013 stage bij Salon Nynke gelopen. In de jaren die daar op volgden, heeft zij veel ervaring opgedaan als masseuse bij grote saunabedrijven. Maar, ze heeft zich ook gespecialiseerd in lashlift en gellak. Naast haar dagelijkse werk in de detailhandel, wil ze zich graag bezig houden met haar oude liefdes: masseren, wimpers liften en gellak. Op afspraak kunt u op donderdagavond bij haar inplannen via de online agenda.

Klassieke massage

Voordelen van een klassieke massage:

 • Door middel van zachte tot stevige massagegrepen worden de spieren en pezen soepeler
 • Een massage is ontspannend en is pure verwennerij
 • Een massage is rustgevend, je gaat er beter van slapen en krijgt er nieuwe energie van
 • Het geeft je een weldadig gevoel
 • Je voelt je vitaler en het verbetert je bloedcirculatie
 • Een massage is goed voor lichaam en geest en kan dienen als preventief middel tegen stressreacties
 • Een massage is een goed middel om weer tot jezelf te komen

Klassieke massage 30 minuten € 29,50

Klassieke massage 45 minuten € 44,50

Klassieke massage 60 minuten € 59,50


Hotstone massage

De lavastenen worden opgewarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst, afhankelijk van waar de spierspanning zich bevindt. Langs de ruggegraag, in de handpalmen, op de benen en tussen de tenen worden er vaak hete stenen geplaatst. De hitte en het gewicht van de stenen bevorderen de circulatie van het bloed en ontspannen gespannen spieren.

Hot stone massages hebben 5 belangrijke voordelen:

 • Pijn verhelpen
  Hot stone massages zijn ideaal geschikt voor het verlichten van spierpijn. Door een massage met de hete stenen, stroomt er meer bloed naar de zones die behandeld worden. Dat ontspant de spieren en verlicht de pijn.
 • Stress verminderen
  Een hot stone massage is ontspannend en relaxerend. Even een moment voor uzelf nemen en genieten, kan erg positief zijn voor uw gemoedsrust en stress en angst verminderen.
 • Beter slapen
  Stress, slapeloosheid en een drukke planning zorgen er soms voor dat we minder dan de aangeraden 7 tot 8 uur slapen per nacht. Verschillende studies hebben aangetoond dat massage een goed alternatief is voor slaappillen. Zowel ouderen als kinderen slapen beter na een relaxerende massage.
 • Flexibelere gewrichten
  Spierspanning kan zich soms vastzetten op de gewrichten, die dan pijnlijk en onbuigzamer worden. Een hot stone massage ontspant de spieren en de gewrichten. Zo worden uw gewrichten weer flexibeler en beweegt u gemakkelijker.
 • De immuniteit boosten
  Studies hebben ook aangetoond dat massages een positieve en acute impact op de immuniteit kunnen hebben. Er werd een positief effect vastgesteld op arginine-vasopressine, een hormoon dat de bloeddruk reguleert en het lichaam water helpt vast te houden.

Hot stone massage 30 minuten € 34,50

Hot stone massage 45 minuten € 50,50

Hot stone massage 60 minuten € 64,50

Gellak


Gellak is een lak die je uithard onder een uv of led lamp, waardoor je 2 tot 3 weken kan genieten van mooie glanzende sterke nagels. Dit wordt gedaan op eigen nagel, het is geen verlenging. Het is geen acryl- of gelversteviging. Het is geen nagellak.

Gellak behandeling inclusief modelleren van de hand- of teennagels € 27,50


Nailart

Wil je een leuk design op je nagels? Ga dan voor nailart.

Prijs: in overleg.


Lash lift

Bij lashlift, ook wel wimperlift of wimper permanent genoemd. Worden de natuurlijke wimpers gekruld. De krul blijft 6 tot 9 weken zichtbaar. Geschikt voor elke wimper lengte. De lash lift zorgt voor een open blik en zorgt er voor dat je mascara mooier zit.

Lash lift € 29,50

Lash lift inclusief verven wimpers € 34,50

Wilt u een afspraak bij Sanne?

Wilt u een afspraak maken bij Sanne? Kijk dan in onze online agenda.

Op Instagram is Beauty by Sanne hier te vinden.